מתכונים לראש השנה » מרק עוף צח עם כיסנים ממולאים בבשר מרק עוף צח עם כיסנים ממולאים בבשרבאדיבות: , קטגוריה: מתכונים לראש השנה מתכון נפלא להכנת מרק עוף צח עם כיסנים ממולאים בבשר. מתאים במיוחד לערב ראש השנה או כל חג אחר. משך ההכנה: כשעתיים • מספר מנות: 7-12 מנות רשימת מצרכים:2 גזרים אופן ההכנה:אופן הכנה:ראשית, יש לבשל את כל מרכיבי המרק עד ליצירת מרק עשיר בטעמים. את המרק יש לבשל במשך כשעה וחצי, עד אשר כל הבשרים רכים. לאחר מכן, להוציא את כל הבשרים מן המרק. אופן הכנת הכיסונים: בשלב הראשון, יש לעבד בצק מהקמח והביצים.לאחר מכן, ניגש להכנת המילוי. מטגנים את כל חומרי המילוי במעט שמן זית. כעת יש להכין מהבצק עיגולים קטנים (לפי הגודל הרצוי) ולמלא אותם במילוי שטיגנו קלות.להכניס למרק ולבשל במשך כ-10 דקות על אש גבוהה. לטעום, לתבל במלח ופלפל ולתקן טיבול לפי הטעם. בתיאבון וחג שמח! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 1.0 תגובות גולשים למתכון מרק עוף צח עם כיסנים ממולאים בבשר:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד מתכונים לראש השנה:
מתכונים לראש השנה » מרק עוף צח עם כיסנים ממולאים בבשר |
|