צילום: יעקב הררי *
מתכונים לשבועות » מאפה פטריות פורטבלו ופלפלים קלויים מאפה פטריות פורטבלו ופלפלים קלוייםבאדיבות: , קטגוריה: מתכונים לשבועות מתכון מאפה פטריות פורטבלו ופלפלים קלויים, באדיבות השף סהר רפאל ממסעדות "כרמים" ו"כדיתא". משך ההכנה: כשעה • מספר מנות: תבנית פיירקס 39*27 רשימת מצרכים:8 פטריות פורטבלו אופן ההכנה:לוקחים את הפטריות, מורידים להם את ה"רגליים" מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, וקולים אותם בתנור ב-180% ל7 דקות. באותו הזמו מניחים את הפלפלים בתבנית אפייה וקולים כעשרים דקות.בקערה נפרדת מערבבים את גבינת המוצרלה, גבינת שמנת, הביצים, שמנת מתוקה, גבינת פטה, והקמח. להוסיף מלח ופלפל לפי הצורך. סידור המאפה בתבנית: מניחים בתחתית תבנית הפיירקס את הפטריות הקלויות, מעל מניחים חצי מהתערובת של הגבינות שהכנו. מעל הגבינות מסדרים את הפלפלים הקלויים, מעל מפזרים עלי בזיליקום. כעת מוסיפים את שאר תערובת הגבינות, מעל מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומכניסים לתנור ב-180% מכוסה בנייר כסף לרבע שעה, מוציאים את הנייר כסף, ואופים עוד עשר דקות. בתאבון! צילומים: יעקב הררי. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון מאפה פטריות פורטבלו ופלפלים קלויים:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד מתכונים לשבועות:
מתכונים לשבועות » מאפה פטריות פורטבלו ופלפלים קלויים |
|