דף הבית » עמים ועדות
|
רוצה לדעת עוד? | סוגי תבלינים: מורה נבוכים – מורה נבוכים שימושי במיוחד, להיכרות מעמיקה עם סוגי התבלינים הנפוצים בבישול הישראלי. |
![]() מתכון להכנת קאיהו - נתחי חזה עוף בקארי ירוק. באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התיאלנדית. באדיבות: שף קיאטי סאק | תאריך פרסום: 11.11.10
|
מתכון להכנת מרק טום יאם סאטורי באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התאילנדית. באדיבות: שף קיאטי סאק | תאריך פרסום: 05.10.10
|
![]() מתכון להכנת פאפאנש, סופגניות רומניות. באדיבות מרשת מסעדות פרסקו וחמארה, אוכל רוסי, אוכל רומני ואוכל מזרח אירופי אוטנתי בטעם אווירה ומחירים של פעם. רחוב משה בקר 11 אזור התעשייה הישן ראשון לציון 03-9665449 באדיבות: sonni | תאריך פרסום: 22.09.10
|
![]() פסטה (לא משנה מאיזה סוג, יכול להיות גם ספגנטי) עם רוטב חוויג', מהיר וקל להכנה אך גם טעים מאוד!! באדיבות: limi2802 | תאריך פרסום: 05.06.10
|
![]() טחינה...כולה סלט טחינה אבל משודרג וטעיםםםםםםם, הכינו את הפיתות.. באדיבות: monday | תאריך פרסום: 22.05.10
|
מתכון קלאסי להכנת מרק גולש טעים ועסיסי, באדיבות מסעדת "פינגוין" מנהריה - החוגגת 70 שנות פעילות! באדיבות: פינגוין | תאריך פרסום: 21.05.10
|
![]() מתכון להכנת סלט ג'רג'יר ערבי ישירות מהמטבח הערבי האותנטי, באדיבות מסעדת סהרה. באדיבות: מסעדת סהרה | תאריך פרסום: 17.05.10
|
![]() ![]() תבשיל עדשים טעים שמומלץ לאכול אותו בעונת החורף. יש לזכור שזהו לא מרק ולכן התבשיל לא צריך להיות דליל כמו מרק. יחד עם זאת, הוא לא אמור להיות סמיך מדי. באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 05.04.10
|

