לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 30 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: בועז לביא *
4834 צפיות
01 תגובות
ציון: 5.0
|
אונטריב עם היינקן וירקות חורף
באדיבות: שף רפי כהן, קטגוריה: תבשיל בשר
פורסם בתאריך: 02.04.11
השף רפי כהן ממסעדת רפאל פצח בשיתוף פעולה בלעדי עם בירה היינקן ומשיק מנה מבושלת בבירה: אונטריב עם היינקן וירקות חורף.
משך ההכנה: 3.5 שעות (ללא השרייה) • מספר מנות: 6 מנות
רשימת מצרכים:
1.5-2 ק"ג אונטריב בקר (או שפונדרה או צוואר) חתוך לנתחים 3X3 ס"מ 2 ראשי סלרי קלוף וחתוך לרבעים 6 לפתות קטנות קלופות וחצויות לשניים 3 שורשי פטרוזליה קלופים וחצויים לשניים 1 כרשה צעירה חתוכה למקטעים של 10 ס"מ 2 גזרים קלופים וחתוכים 6 שיני שום כרוב ניצנים + אפונת גינה 1.5 ליטר בירה הייניקן 0.5 ליטר ציר עוף צח 2 ענפי טימין 2 עלי דפנה 5 מסמרי רוזמרין שמן זית מלח + פלפל שחור גרוס חמאה בסוף (לא חייב)
אופן ההכנה:
- משרים את נתחי הבשר בבירה למשך לילה או לשעתיים. מסננים ומנגבים היטב את נתחי הבשר – שומרים את הבירה.
- מחממים במחבת רחבה כ-½ כוס שמן זית, מפלפלים וממליחים את נתחי הבשר וצולים אותם היטב מכל הצדדים עד לגוון שחום.
- מכניסים את נתחי הבשר לסיר רחב ועמוק. יוצקים מעליו את הבירה וציר העוף, שום, טימין, רוזמרין, עלי דפנה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה עדינה ומנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כשעתיים עד שלוש, מידי פעם "מנקים" קצף.
- מוסיפים את הירקות לפי הסדר שורשים, לפת, גזר, כרשה, כרוב ניצנים ואפונה וממשיכים לבשל ללא כיסוי עד אשר מתקבל רוטב עשיר וסמיך, מתקנים טעם.
- לפני ההגשה מוסיפים מעט חמאה קרה פנימה ומגישים (לא חייבים).
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 5.0
תגובות גולשים למתכון אונטריב עם היינקן וירקות חורף:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד תבשיל בשר:
|
|
תבשיל בשר ראש עם פול ירוק
מתכון חורפי להכנת קדירת תבשיל בשר ראש עם פול ירוק והמון תבלינים טובים.
|
|
|
|
תבשיל בשר מוזה (נתח פולייקה - פולי)
מתכון להכנת תבשיל נתח בשר מוזה (נתח פולייקה - פולי), המתאים למנה עיקרית חגיגית ועשירה.
|
|
|
|
תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש
מתכון למנת חג עיקרית, חגיגית במיוחד: תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש, מתכון ל-10 סועדים, באדיבות בנפייבר אבקת סיבים תזונתיים מסיסים.
באדיבות: בנפייבר | תאריך פרסום: 07.09.12
|
|
|
|
תבשיל בשר גולש (צלי כתף) עם עגבניות שרי ויין אדום
מתכון לתבשיל בשר גולש או צלי כתף עם עגבניות שרי, תפוחי אדמה, גזר, סלרי ורוטב יין אדום.
|
|
|
|
אונטריב עם היינקן וירקות חורף
השף רפי כהן ממסעדת רפאל פצח בשיתוף פעולה בלעדי עם בירה היינקן ומשיק מנה מבושלת בבירה: אונטריב עם היינקן וירקות חורף.
|
|
|
|
תבשיל בשר כתף עם זיתים וגמבות
מתכון נפלא להכנת תבשיל בשר כתף עם זיתים ירוקים, בצל וגמבות.
|
|
|
|
קובה לשבת
מתכון להכנת קובה לשבת, המורכב מבצק עם בשר טחון, תרד ותבלינים.
באדיבות: אלמוגיש | תאריך פרסום: 12.12.10
|
|
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|