לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 7 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: יח"צ *
5088 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש
באדיבות: בנפייבר, קטגוריה: תבשיל בשר
פורסם בתאריך: 07.09.12
מתכון למנת חג עיקרית, חגיגית במיוחד: תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש, מתכון ל-10 סועדים, באדיבות בנפייבר אבקת סיבים תזונתיים מסיסים.
משך ההכנה: כ-3 שעות • מספר מנות: 10 סועדים
רשימת מצרכים:
10 יחידות אוסובוקו טלה (החלק התחתון של הרגל) 3 יחידות גזר גדול חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ 2 יחידות ראש סלרי חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ צרור סלרי עלים/מנגולד עלים קצוץ גס לגודל של 2 ס"מ 3 יחידות בצל גדול חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ 2 יחידות קולרבי חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ 2 יחידות לפת חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ 2 יחידות תפו"א חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ 5 שיני שום פרוסות 2 יחידות כרישה חתוך גס בגודל של 2 ס"מ 100 סמ"ק שמן קנולה 3 כפות אבקת סיבים תזונתיים מסיסים בנפייבר 1 בקבוק יין אדום יבש 1 ליטר מים/נוזל עוף/נוזל בקר מלח/פלפל שחור
אופן ההכנה:
- לחמם שמן קנולה.
- לקמח את נתחי האוסובוקו ו"לסגור" בשמן מכל הצדדים,להוציא למגש בגובה הנתחים שיכול להיכנס לתנור.
- באותו סיר אם אותו שמן שבו סגרנו את הבשר לאדות את הירקות לפי סדר קשיות: בצל, שום, גזר, קולרבי, לפת, סלרי, תפו"א, כרישה, כאשר ממתינים כדקה שתיים בין מעבר מירק לירק.
- לתבל ולהוסיף את התבלינים ,לערבב ביחד כ-3 דקות.
- להוסיף את היין ועוד כ- ליטר נוזל מים/נוזל עוף/נוזל בקר ובנפייבר, להביא לרתיחה, לתבל במלח ופלפל ולטעום.
- להעביר את כל הנוזל ותכולתו לכלי שבו מונחים הנתחים בצורה עומדת זאת אומרת ניצבים לכלי ולא שוכבים.
- להניח מעל ניר אפייה ולסגור את הכלי ב-2 שכבות של רדיד אלומיניום כך שיהיה אטום לחלוטין.
- לאפות בחום של 160 מעלות כשעתים וחצי.
- לפתוח בזהירות כדי לא לקבל כוויה מהאדים שיוצאים החוצה מהכלי .
הערה: בהגשה מתאים לשלב פירה תפו"א.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד תבשיל בשר:
|
|
תבשיל בשר ראש עם פול ירוק
מתכון חורפי להכנת קדירת תבשיל בשר ראש עם פול ירוק והמון תבלינים טובים.
|
|
|
|
תבשיל בשר מוזה (נתח פולייקה - פולי)
מתכון להכנת תבשיל נתח בשר מוזה (נתח פולייקה - פולי), המתאים למנה עיקרית חגיגית ועשירה.
|
|
|
|
תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש
מתכון למנת חג עיקרית, חגיגית במיוחד: תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש, מתכון ל-10 סועדים, באדיבות בנפייבר אבקת סיבים תזונתיים מסיסים.
באדיבות: בנפייבר | תאריך פרסום: 07.09.12
|
|
|
|
תבשיל בשר גולש (צלי כתף) עם עגבניות שרי ויין אדום
מתכון לתבשיל בשר גולש או צלי כתף עם עגבניות שרי, תפוחי אדמה, גזר, סלרי ורוטב יין אדום.
|
|
|
|
אונטריב עם היינקן וירקות חורף
השף רפי כהן ממסעדת רפאל פצח בשיתוף פעולה בלעדי עם בירה היינקן ומשיק מנה מבושלת בבירה: אונטריב עם היינקן וירקות חורף.
|
|
|
|
תבשיל בשר כתף עם זיתים וגמבות
מתכון נפלא להכנת תבשיל בשר כתף עם זיתים ירוקים, בצל וגמבות.
|
|
|
|
קובה לשבת
מתכון להכנת קובה לשבת, המורכב מבצק עם בשר טחון, תרד ותבלינים.
באדיבות: אלמוגיש | תאריך פרסום: 12.12.10
|
|
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|