ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('3.80.85.76'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 2099
---
מתכון : תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורשצילום: יח"צ *
נקרא 3546 פעמים 3546 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
4.0 ציון: 4.0

» תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש

תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש

4.0 כוכבים

בנפייבר

באדיבות: בנפייבר, קטגוריה: תבשיל בשר
פורסם בתאריך: 07.09.12

מתכון למנת חג עיקרית, חגיגית במיוחד: תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש, מתכון ל-10 סועדים, באדיבות בנפייבר אבקת סיבים תזונתיים מסיסים.

משך ההכנה: כ-3 שעות מספר מנות: 10 סועדים

רשימת מצרכים:


10 יחידות אוסובוקו טלה (החלק התחתון של הרגל)
3 יחידות גזר גדול חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ
2 יחידות ראש סלרי חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ
צרור סלרי עלים/מנגולד עלים קצוץ גס לגודל של 2 ס"מ
3 יחידות בצל גדול חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ
2 יחידות קולרבי חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ
2 יחידות לפת חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ
2 יחידות תפו"א חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ
5 שיני שום פרוסות
2 יחידות כרישה חתוך גס בגודל של 2 ס"מ
100 סמ"ק שמן קנולה
3 כפות אבקת סיבים תזונתיים מסיסים בנפייבר
1 בקבוק יין אדום יבש
1  ליטר מים/נוזל עוף/נוזל בקר
מלח/פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. לחמם שמן קנולה.
  2. לקמח את נתחי האוסובוקו ו"לסגור" בשמן מכל הצדדים,להוציא למגש בגובה הנתחים שיכול להיכנס לתנור.
  3. באותו סיר אם אותו שמן שבו סגרנו את הבשר לאדות את הירקות לפי סדר קשיות: בצל, שום, גזר, קולרבי, לפת, סלרי, תפו"א, כרישה, כאשר ממתינים כדקה שתיים בין מעבר מירק לירק.
  4. לתבל ולהוסיף את התבלינים ,לערבב ביחד כ-3 דקות.
  5. להוסיף את היין ועוד כ- ליטר נוזל מים/נוזל עוף/נוזל בקר ובנפייבר, להביא לרתיחה, לתבל במלח ופלפל ולטעום.
  6. להעביר את כל הנוזל ותכולתו לכלי שבו מונחים הנתחים בצורה עומדת זאת אומרת ניצבים לכלי ולא שוכבים.
  7. להניח מעל ניר אפייה ולסגור את הכלי ב-2 שכבות של רדיד אלומיניום  כך שיהיה אטום לחלוטין.
  8. לאפות בחום של 160 מעלות כשעתים וחצי.
  9. לפתוח בזהירות כדי לא לקבל כוויה מהאדים שיוצאים החוצה מהכלי .
הערה: בהגשה מתאים לשלב פירה תפו"א.    


הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 4.0

תגובות גולשים למתכון תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד תבשיל בשר:

תבשיל בשר ראש עם פול ירוק תבשיל בשר ראש עם פול ירוק

מתכון חורפי להכנת קדירת תבשיל בשר ראש עם פול ירוק והמון תבלינים טובים.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 10.03.14
תבשיל בשר מוזה (נתח פולייקה - פולי) תבשיל בשר מוזה (נתח פולייקה - פולי)

מתכון להכנת תבשיל נתח בשר מוזה (נתח פולייקה - פולי), המתאים למנה עיקרית חגיגית ועשירה.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 10.03.14
תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש
בנפייבר

מתכון למנת חג עיקרית, חגיגית במיוחד: תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש, מתכון ל-10 סועדים, באדיבות בנפייבר אבקת סיבים תזונתיים מסיסים.
באדיבות: בנפייבר | תאריך פרסום: 07.09.12
תבשיל בשר גולש (צלי כתף) עם עגבניות שרי ויין אדום תבשיל בשר גולש (צלי כתף) עם עגבניות שרי ויין אדום

מתכון לתבשיל בשר גולש או צלי כתף עם עגבניות שרי, תפוחי אדמה, גזר, סלרי ורוטב יין אדום.
באדיבות: לירון ליבסקינד | תאריך פרסום: 30.04.11
אונטריב עם היינקן וירקות חורף אונטריב עם היינקן וירקות חורף

השף רפי כהן ממסעדת רפאל פצח בשיתוף פעולה בלעדי עם בירה היינקן ומשיק מנה מבושלת בבירה: אונטריב עם היינקן וירקות חורף.
באדיבות: שף רפי כהן | תאריך פרסום: 02.04.11
תבשיל בשר כתף עם זיתים וגמבות תבשיל בשר כתף עם זיתים וגמבות
מנהל האתר

מתכון נפלא להכנת תבשיל בשר כתף עם זיתים ירוקים, בצל וגמבות.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 19.02.11
קובה לשבת קובה לשבת

מתכון להכנת קובה לשבת, המורכב מבצק עם בשר טחון, תרד ותבלינים.
באדיבות: אלמוגיש | תאריך פרסום: 12.12.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד