![]() מתכונים לראש השנה » גלילת תמרים במילוי שמנת ואגוזים גלילת תמרים במילוי שמנת ואגוזים![]() באדיבות: , קטגוריה: מתכונים לראש השנה קינוח חגיגי: גלילת תמרים במילוי שמנת ואגוזים, מוגש עם משקה פסיפלורה מרענן. מאת צ'רלי פדידה - שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת אוליב ליף, באדיבות – סוגת. משך ההכנה: 25 דקות • מספר מנות: 6 מנות רשימת מצרכים:24 תמרים לחים למילוי: אופן ההכנה:בראש השנה נהוג לאכול תמרים בסימן "ויתמו אויבנו". טעמם המתוק והעשיר של התמרים ממולאים בכל טוב הוא הסיום המושלם לארוחת החג. מנה מרשימה ויפהפיה. אופן ההכנה: את התמרים מגלענים וקוצצים דק. מניחים על גבי נייר אפייה, מעליו מניחים נייר אפייה נוסף. מרדדים את התמרים על ידי לחיצות או מערוך עד לקבלת דף תמרים בעובי ½ ס"מ. מסירים את נייר האפייה העליון. מכינים את המילוי: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה וסוכר דק עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים לקצפת את גבינת המסקרפונה, מערבבים לקבלת תערובת המוגנית. מכניסים למקרר לרבע שעה עד לתחילת הרכבת הרול. להרכבת הגלילה: ממלאים את המילוי בשק זילוף, ומזלפים לאורך כל דף התמרים שיצרנו. במרכז הגלילה מפזרים את הפיסטוקים והאגוזים. מגלגלים ומכניסים למקרר ל 30 דקות לפחות, ניתן גם להקפיא על מנת להקל על החיתוך. פורסים בעזרת סכין חדה, ומגישים לצד משקה פיספלורה מרענן. משקה פסיפלורה מרענן:
בתיאבון! ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון גלילת תמרים במילוי שמנת ואגוזים:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד מתכונים לראש השנה:
מתכונים לראש השנה » גלילת תמרים במילוי שמנת ואגוזים |
![]()
![]()
|