לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 24 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
4620 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
עוגיות שושנים של אמא
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: עוגות ועוגיות
פורסם בתאריך: 10.02.14
מתכון לעוגיות שושנים במילוי קרם מרנג בטעם ווניל, ממש כמו הטעם של העוגיות של אמא.
משך ההכנה: 45 דקות • מספר מנות: 8-15 מנות
רשימת מצרכים:
לבצק: 3 וחצי כוסות קמח 1 מרגרינה 3 חלמוני ביצה (צהוב) 1חב' אבקת אפיה 1 גביע שמנת רגילה או כוס מיץ תפוז קורט מלח
למילוי קרם מרנג: 3 חלבוני ביצה (לבן) 1 כוס סוכר 2 חבילות אינסטד פודינג וניל
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- לבצק: מערבבים את כל החומרים יחדיו לבצק אחיד וחלק.עוטפים את הבצק בניילון ושמים במקרר למשך חצי שעה. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה בגודל של 20 ס"מ על 25 ס"מ. מורחים את הקרם על הבצק ומגלגלים לרולדה.חותכים את הרולדה לעוגיות בעבי של 1 ס"מ. מניחים את העוגיות על תבנית משומנת במרוחים בינוניים ואופים עד שהשושנים מזהיבות והמרנג משנה צבעו לזהוב.
- למילוי קרם מרנג: להקציף את החלבונים ובהדרגה להוסיף את הסוכר. כאשר הקצף גמיש מוסיפים את אבקת אינסטד פודינג וניל ומערבבים בעדינות לקרם חלק.
- לקישוט: אפשר לפזר מעל לפני האפייה סוכריות צבעוניות, פצפוצי שוקולד, קינמון.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון עוגיות שושנים של אמא:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד עוגות ועוגיות:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|