בשר » בשר טלה או כבש בסגנון פרסי או מרוקאי או תאילנדי בשר טלה או כבש בסגנון פרסי או מרוקאי או תאילנדיבאדיבות: , קטגוריה: בשר מתכון פרסי או מרוקאי או תאילנדי להכנת רגל טלה, מעולה לאוהבי בשר הטלה והכבש, מתכון שניתן לשנות בקלות, לטעמכם האישי, ומה שנשאר בבית. אתן את כל האופציות, לבחירתכם. משך ההכנה: 30-45 • מספר מנות: 7-8 רשימת מצרכים:האופציה הפרסית. אופן ההכנה:לערבב את כל המרכיבים יחד, לקערה מספיק גדולה בשביל הרגל,לנקב קלות את רגל הטלה,(בכדי שהמרינדה תחדור פנימה) לקרר ללילה שלם במקרר. לחמם התנור ל 200 מעלות. להכניס לתנור עם מגש ל-20 דקות. להוריד החום ל-170 מעלות, ולצלות ל- 10 דקות נוספות. רצוי לקרר רבע שעה לפני שפורסים.
תהנו בשר טלה
רגל
נענע
שום
פלפל חריף
מיץ לימון
יוגורט
שמן זית
מלח פלפל
כמון
כוסברה
פפריקה
חלב קוקוס
קארי תאילנדי
גינגר
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון בשר טלה או כבש בסגנון פרסי או מרוקאי או תאילנדי:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד בשר:
בשר » בשר טלה או כבש בסגנון פרסי או מרוקאי או תאילנדי |
|