![]() בשר » טרין בשרי וקייצי. טרין בשרי וקייצי.![]() באדיבות: , קטגוריה: בשר טרין בשר שמותאם במיוחד לקיץ, מנה מעולה ומיוחדת כפתיחה או כמנה עיקרית לצד סלט או ברוסקטה או סלט ביצים ותפוחי אדמה. משך ההכנה: 15-30 • מספר מנות: 7-8 רשימת מצרכים:ראשית, אנא אל תבהלו מהרשימה הארוכה, לכל תבלין ומרכיב יש חלק חשוב ביצירה הזו, והיא בהחלט ניתנת לשינוי. אופן ההכנה:לחמם תנור ל-170 מעלות. לשמן אינגליש קייק או תבנית טרין (אלומיניום). בקערה לפורר את פרוסות הלחם, להוסיף ביצה,חרדל,וחלב, לערבב יחד. במחבת לחמם מעט שמן, ולטגן קלות את הבצל, הסלרי, הפלפלים והשום ולבשל ל-5 דקות.(לזכור שזה עדיין צריך להיכנס לתנור) לערבב יחד עם הפרורי לחם וכל שאר המרכיבים, לתבל במלח ופלפל. להכניס לתבנית המשומנת, ולתנור ל-45 דקות. (להוציא ברגע שהחלק העליון מזהיב, והטירין לא נדבק לדפנות התבנית. רצוי מאוד לקרר תחילה לפני שפורסים, ניתן לאכול קר או מחומם.
תהנו www.lemon3.co.il ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון טרין בשרי וקייצי.:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד בשר:
בשר » טרין בשרי וקייצי. |
![]()
|