בשר » טרין בשרי וקייצי. טרין בשרי וקייצי.באדיבות: , קטגוריה: בשר טרין בשר שמותאם במיוחד לקיץ, מנה מעולה ומיוחדת כפתיחה או כמנה עיקרית לצד סלט או ברוסקטה או סלט ביצים ותפוחי אדמה. משך ההכנה: 15-30 • מספר מנות: 7-8 רשימת מצרכים:ראשית, אנא אל תבהלו מהרשימה הארוכה, לכל תבלין ומרכיב יש חלק חשוב ביצירה הזו, והיא בהחלט ניתנת לשינוי. אופן ההכנה:לחמם תנור ל-170 מעלות. לשמן אינגליש קייק או תבנית טרין (אלומיניום). בקערה לפורר את פרוסות הלחם, להוסיף ביצה,חרדל,וחלב, לערבב יחד. במחבת לחמם מעט שמן, ולטגן קלות את הבצל, הסלרי, הפלפלים והשום ולבשל ל-5 דקות.(לזכור שזה עדיין צריך להיכנס לתנור) לערבב יחד עם הפרורי לחם וכל שאר המרכיבים, לתבל במלח ופלפל. להכניס לתבנית המשומנת, ולתנור ל-45 דקות. (להוציא ברגע שהחלק העליון מזהיב, והטירין לא נדבק לדפנות התבנית. רצוי מאוד לקרר תחילה לפני שפורסים, ניתן לאכול קר או מחומם.
תהנו www.lemon3.co.il רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון טרין בשרי וקייצי.:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד בשר:
בשר » טרין בשרי וקייצי. |
|