צילום: conditory *
בישול צמחוני » מלאי כופתה טבעונית מלאי כופתה טבעוניתבאדיבות: , קטגוריה: בישול צמחוני לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה במי מלח, עד שהם רכים מאוד. לקלף ולמעוך לפירה חלק. משך ההכנה: כרבע שעה • מספר מנות: 6 רשימת מצרכים:3 תפוחי אדמה גדולים אופן ההכנה:אופן ההכנה: לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה במי מלח, עד שהם רכים מאוד. לקלף ולמעוך לפירה חלק. להוסיף את הטופו המגורר ואת שאר חומרי הכופתה. לגלגל בידיים משומנות כדורים בגודל כדור פינגפונג, לשים על תבנית עם נייר אפייה משומן ולאפות על 200 מעלות כ-10 15 דקות, עד שהכדורים ישחימו קצת. כמובן שאפשר לטגן
בזמן שהכדורים, לאדות בצל בשמן. להוסיף את השום, הג'ינג'ר ואת התבלינים היבשים. לערבב מספר שניות ולהוסיף את העגבניות המגוררות. (אפשר כמובן לטחון את העגבניות בבלנדר לרוטב חלק יותר) לתת רתיחה ולהרתיח. להוסיף את הפרג והקשיו. להנמיך את האש ולבשל כ-20 דקות.. להוסיף את שמנת הסויה ולבשל עוד כמה דקות תוך ערבוב. להגיש על אורז לבן ועם כוסברה קצוצה בזוקה למעלה.... בתיאבון גילת יובל רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: אין עדיין תגובות גולשים למתכון מלאי כופתה טבעונית:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד בישול צמחוני:
בישול צמחוני » מלאי כופתה טבעונית |
|