דף הבית » בשר
|
רוצה לדעת עוד על בשר? | הכר את חלקי הפרה – למד כיצד להוציא את המיטב מכל חלקי הפרה ולדעת לבחור את נתח הבשר המתאים לכל מנה וסגנון בישול. |
![]() מתכון להכנת ארטישוק ממולא עם תאנים ברוטב תפוזים ויין על מצע פירה חצילים. באדיבות: meirhofit | תאריך פרסום: 06.12.10
|
![]() מתכון טטאקי פילה בקר, באדיבות השף ארתור בילדר ממסעדת 2c בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי. באדיבות: שף ארתור בילדר | תאריך פרסום: 01.12.10
|
![]() מתכון פשוט להכנת סטייק אנטריקוט על מחבת פסים, עם פלפל גרוס ומלח גס. באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 24.09.10
|
![]() בשר לשון, רך יותר מסטייק, מנה שהיא מעדן וחגיגה על השולחן. כל אוהבי הבשר בטוח יאהבו מנה שכזו! באדיבות: monday | תאריך פרסום: 13.09.10
|
![]() מתכון קרפצ'יו פילה בקר, מאת צ'רלי פדידה, שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת אוליב ליף. באדיבות סוגת. באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 13.09.10
|
מתכון להכנת סינטה בקר צרובה ברוטב חרדל דבש וסלט אורגולה, באדיבות שף אורן וייס – ספייסס ורטבי Ken's Steak House. באדיבות: שף אורן וייס | תאריך פרסום: 03.09.10
|
![]() מתכון להכנת פרגיות ברוטב עגבניות מיובשות באדיבות שף אורן וייס – ספייסס ורטבי Ken's Steak House. באדיבות: שף אורן וייס | תאריך פרסום: 03.09.10
|
מתכון להכנת רוסטביף סינטה מתובל, מאת תומר צוק – מומחה בשר בעלים של המעדנייה-חוות צוק. באדיבות: חוות הצוק | תאריך פרסום: 26.08.10
|
![]() מתכון להכנת רוסטביף חם של סינטה שמנה עם רוטב חרדל ודבש, באדיבות השף נועם דקרס ממסעדת ליליות. באדיבות: נועם דקרס | תאריך פרסום: 26.08.10
|
![]() מתכון להכנת אנטריקוט צלוי ולצידו בטפנד זיתים, חרדל דיז'ון, שמן זית ובזיליקום טרי. באדיבות: קייטרינג עלי דפנה | תאריך פרסום: 21.07.10
|
![]() לוקחים תבנית פיירקס או קערת פלסטיק גדולה (לא מתכת) מעסים את הבשר עם מל"פ וסוכר... באדיבות: צילה | תאריך פרסום: 07.06.10
|
![]() קציצות בשר אפויות בתנור על מצע רוטב עגבניות ויין...מעולה ! באדיבות: monday | תאריך פרסום: 21.05.10
|
מתכון להכנת נתח צלי כתף ביין, טימין, חרדל ודבש. ואוו תנסו ותראו כמה שזה טעים! באדיבות: שף דויד בן אבו | תאריך פרסום: 27.04.10
|
![]() מתכון לשוק טלה בתנור בשילוב ירקות שורש, מאת תומר צוק – מומחה בשר בעלים של "חוות צוק" המעדנייה. באדיבות: חוות הצוק | תאריך פרסום: 16.04.10
|
![]() מתכון נפלא להכנת רולדה מבשר עוף טחון בתנור ללא טיגון מיותר. באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 14.04.10
|
![]() ![]() תבשיל בורגול עשיר וטעים כתוספת לבשר. טעים, מזין, ולא כרוך בעבודה רבה. באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 14.04.10
|
![]() חזה הודו שלם (פרפר או חצי פרפר) מתובל שניתן להגישו חם וקר. באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 13.04.10
|
![]() ![]() מתכון קל להכנה של שיפודי אנטריקוט ביין אדום, סילאן ואוטב טריאקי. באדיבות: admin | תאריך פרסום: 10.04.10
|

