קטגוריות משנה כוללת מתכונים להכנת המבורגרים ביתיים, קציצות בשר, שיפודים, יישון בשר, מרקים בשריים, בישול חלקי פנים ועוד מגוון מתכונים שיגרו לכם את מיצי הכיבה והתיאבון.
ארטישוק ממולא עם תאנים ברוטב תפוזים ויין על מצע פירה חצילים
מתכון להכנת ארטישוק ממולא עם תאנים ברוטב תפוזים ויין על מצע פירה חצילים.
|
טטאקי פילה בקר
מתכון טטאקי פילה בקר, באדיבות השף ארתור בילדר ממסעדת 2c בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי.
|
סטייק אנטריקוט על מחבת
מתכון פשוט להכנת סטייק אנטריקוט על מחבת פסים, עם פלפל גרוס ומלח גס.
|
לשון ביין וזיתים
בשר לשון, רך יותר מסטייק, מנה שהיא מעדן וחגיגה על השולחן. כל אוהבי הבשר בטוח יאהבו מנה שכזו!
באדיבות: monday | תאריך פרסום: 13.09.10
|
קרפצ'יו פילה בקר על סלט לבבות חסה קיצי
מתכון קרפצ'יו פילה בקר, מאת צ'רלי פדידה, שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת אוליב ליף. באדיבות סוגת.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 13.09.10
|
סינטה בקר צרובה ברוטב חרדל דבש וסלט אורגולה
מתכון להכנת סינטה בקר צרובה ברוטב חרדל דבש וסלט אורגולה, באדיבות שף אורן וייס – ספייסס ורטבי Ken's Steak House.
|
פרגיות ברוטב עגבניות מיובשות
מתכון להכנת פרגיות ברוטב עגבניות מיובשות באדיבות שף אורן וייס – ספייסס ורטבי Ken's Steak House.
|
רוסטביף סינטה מתובל
מתכון להכנת רוסטביף סינטה מתובל, מאת תומר צוק – מומחה בשר בעלים של המעדנייה-חוות צוק.
|
רוסטביף חם של סינטה בחרדל ודבש
מתכון להכנת רוסטביף חם של סינטה שמנה עם רוטב חרדל ודבש, באדיבות השף נועם דקרס ממסעדת ליליות.
|
אנטריקוט בטפנד ובזיליקום
מתכון להכנת אנטריקוט צלוי ולצידו בטפנד זיתים, חרדל דיז'ון, שמן זית ובזיליקום טרי.
|
פרוסות בקר ברוטב
לוקחים תבנית פיירקס או קערת פלסטיק גדולה (לא מתכת) מעסים את הבשר עם מל"פ וסוכר...
באדיבות: צילה | תאריך פרסום: 07.06.10
|
קציצות ברוטב יין עגבניות ועשבי תיבול
קציצות בשר אפויות בתנור על מצע רוטב עגבניות ויין...מעולה !
באדיבות: monday | תאריך פרסום: 21.05.10
|
צלי כתף ביין
מתכון להכנת נתח צלי כתף ביין, טימין, חרדל ודבש. ואוו תנסו ותראו כמה שזה טעים!
|
שוק טלה בתנור בשילוב ירקות שורש
מתכון לשוק טלה בתנור בשילוב ירקות שורש, מאת תומר צוק – מומחה בשר בעלים של "חוות צוק" המעדנייה.
|
רולדת עוף טחון בתנור
מתכון נפלא להכנת רולדה מבשר עוף טחון בתנור ללא טיגון מיותר.
באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 14.04.10
|
תבשיל בורגול כתוספת למנה עיקרית
תבשיל בורגול עשיר וטעים כתוספת לבשר. טעים, מזין, ולא כרוך בעבודה רבה.
באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 14.04.10
|
צלי הודו
חזה הודו שלם (פרפר או חצי פרפר) מתובל שניתן להגישו חם וקר.
באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 13.04.10
|
שיפודי אנטריקוט ביין, סילאן וטריאקי
מתכון קל להכנה של שיפודי אנטריקוט ביין אדום, סילאן ואוטב טריאקי.
באדיבות: admin | תאריך פרסום: 10.04.10
|