תוצאות חיפוש של מתכוני 3: בעמוד הבא נמצאת רשימה של מתכונים ותבשילים שונים, מסוג 3 ומרכיבים נוספים.
סלט טונה ביתי עם בצל ירוק
מתכון פשוט וטעים להכנת סלט טונה ביתי, עם בצל לבן ובצל ירוק, בתיבול לימון, פלפל שחור ושמן זית.
|
ברוסקטות (טוסטונים) עם טפאנד זיתים
מתכון להכנת ברוסקטות עם טפאנד זיתים. מצוין כמנת פתיחה או כמנה ראשונה.
|
ברוסקטה עגבניות ובזילקום
ברוסקטה עגבניות ובזיליקום, איטליה במיטבה, בסוף כל יום עבודה באיטליה יש Happy Hour בברים השכונתיים וזה מה שנהוג להגיש שם, נישנוש עם הבירה, ממש לפני ארוחת ערב.
|
סלט קוסקוס קר
סלט קוסקוס קר, מצוין לערבי הקיץ החמים, כמנת פתיחה או כמנה עיקרית. במיוחד לחג השבועות.
|
תבשיל עוף משמש מרוקאי
מתכון להכנת תבשיל עוף ומשמש מרוקאי, יכול להיות תחליף מצוין לחמין המוכר והטוב.
|
קרפצ'יו בשר
מתכון להכנת קרפצ'יו בשר בקר (חתיכות בשר פילה פרוסות דק מאוד) בנוסח איטלקי, עם שדרוג קטן משלי.
|
תבשיל שעועית ירוקה בנוסח יווני
תבשיל שעועית ירוקה קל ומהיר הכנה, לכל ימות השנה, בסגנון יווני.
|
דיפ אנשובי מיונז
מטבל אנשובי מיונז, מעולה למגשי אירוח של ירקות,לנישנוש ואירוח חברים. מסתדר מצוין עם משקאות אלכוהוליים שדורשים קצת יותר מלח.
|
סלט סלק מבושל
כיצד להכין סלט סלק מבושל, בתיבול פשוט וטעים במיוחד, הכולל שום, חומץ בן יין ומעט לימון ושמן זית.
|
קוביות שמן בזיליקום
שמן בזיליקום, קל להכנה ומצוין לתוספות לסלטים, פסטות, מרקים קרים וחמים וכל מה שאוהבים בעצם.
|
לחם גבינות ארומטי ב-10 דקות עבודה
מתכון לשבועות השף איל לביא להכנת לחם גבינות ארומטי ב-10 דקות עבודה בלבד, באדיבות טרה.
|
צלעות כבש או בקר ברוטב רטטוי
מתכון להכנת צלעות כבש או בקר ברוטב רטטוי, קל להכנה ומרגיש וטעים כמו איטליה.
|
סטייק סלמון ברוטב גספצ'ו
סטייק סלמון ברוטב גספצ'ו, קל ופשוט הכנה, האורחים והחברים ילקקו הצלחות. נתח הסלמון משתלב מצוין ברוטב, ושמח לשחות שוב.
|
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן, מנה חגיגית ומהירת הכנה, נפלאה כמנה עיקרית צמחונית או כתוספת לדג צלוי או עוף בגריל. מאת השפית בל קפצן לסוגת.
|
דלעת ערמונים ממולאת סלט קינואה ומשמשים ארומטי
מתכון להכנת תבשיל דלעת ערמונים ממולאת סלט קינואה ומשמשים ארומטי, מאת השפית בל קפצן לסוגת.
|
נזיד שעועית וירקות שורש
מתכון להכנת נזיד שעועית וירקות שורש, מאת השפית בל קפצן לסוגת. סגנון והפקה: culinarium, כלים באדיבות ששת כיכר רבין תל אביב.
|
פילה סלמון בקראסט תבלינים על עדשים ירוקות
מתכון לפילה סלמון בקראסט תבלינים על עדשים ירוקות בכמון, לימון כבוש ותבלינים, מאת השפית בל קפצן לסוגת.
|
קונפי שום
מתכון לקונפי שום מאת השפית בל קפצן לסוגת: איך להכין קונפי שום מתובל וטעים להפליא!
|
פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות
מתכון להכנת פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות, מאת השפית בל קפצן לסוגת.
|
מישרה שום לבשר
לאוהבי השום שבנינו, מישרה לבשר בניחוח וטעם שומי במיוחד, מיועד לבשרים כבדים כגון, סטייקים צלעות וכדומה.
|
מישרה לעוף בטעם וניחוח לימוני
מתכון פשוט וקל להכנת עוף בטעם לימון. ישדרג וישפר את העוף הרגיל והמוכר.
|
6 מתכונים מנצחים לארוחת בוקר או בוהוריים
6 מתכונים נפלאים וטעימים במיוחד שמתאימים לארוחת בוקר זוגית ומפנקת, או ארוחת בוהוריים מאוחרת.
|
פשטידת פטריות ובצלים על בסיס פילו
מתכון לשבועות להכנת פשטידת פטריות ובצלים על בסיס פילו, מתוך הספר שומרי משקל: מבשלים טוב נקודה.
|
מרינדה לעוף
מתכון להכנת מרינדה לעוף, המורכבת משום כתוש, לימון טרי, שמן זית, פלפל שחור גרוס ומלח. פשוטה להכנה וטעימה להפליא.
|
סביצ'ה של דג מעושן
מתכון נפלא להכנת סביצ'ה של דג מעושן (כגון פלמידה לבנה) בתיבול טרגון, שמן זית וחומץ בן יין.
|
מטבוחה פיקנטית (סלט עגבניות פיקנטי)
מתכון להכנת מטבוחה פיקנטית (סלט עגבניות פיקנטי) מעגבניות תמר. אין טעם כמו טעמה של המטבוחה מעגבניות התמר!
|
טנדורי סטייל צלעות כבש
צלעות כבש ברוטב טנדורי, במיוחד לחג העצמאות, ולכל חגי המנגל בישראל.
|
מרינדה לצלעות כבש
מרינדה לבשר בקר או כבש קלה להכנה במיוחד ליום העצמאות, לכל אוהבי הבשר על האש, בתנור או במנגל.
|
סלט סלק ובייבי מוצרלה ברוטב רענן
מתכון סלט סלק, סלרי, בייבי מוצרלה ופקאן גרוס ברוטב רענן, מאת השפית בל קפצן לסוגת.
|
מרק ירקות מוזהב
מתכון להכנת מרק ירקות מוזהב ועשיר במיוחד. המתכון פשוט להכנה, ופורסם באתר באדיבות סוגת.
|
קועוד רוטב עגבניות וביצה
מתכון להכנת קועוד רוטב עגבניות וביצה, מאת סעיד אבולעפיה ממאפיית אבולעפיה תל אביב.
|
סלט עוף ואגוזי מלך
לקראת הפסח חושפת דגנית אזולאי, ממסעדת ADAMA בזיכרון יעקב, את מתכון הבית לסלט עוף עם אגוזי מלך, המשלב בין עלים ירוקים טריים לתפוח עץ ורוטב ויניגרט משגע.
|
עלי וייסבראטן עגל בקצח על עגבניות צלויות וטחינה גולמית
מנה קיצית קלילה, עלי הוייסבראטן מוכנוים בזמן קצר מאוד, והמנה מהווה אופציה למנת בשר קייצית וקלילה.
|
רוסטביף של כף עגל על לביבות בטטה
רוסטביף עשוי מכף, פרוס ומונח על לביבת בטטה. רוטב מעושן ועלי אורגנו טריים משלימים למנה מנצחת. והבשר - הכי רזה שיש!
|
שיפודי פרגיות וירקות בסומק ובצל
מתכון להכנת שיפודי פרגיות וירקות בסומק ובצל (כשר לפסח), באדיבות צ'רלי פדידה - שף מלון שרתון תל אביב.
|
צלע טלה אפוי בתנור עם ירקות אפויים
צלע טלה אפוי בתנור עם ירקות אפויים - מתכון כשר לפסח באדיבות צ'רלי פדידה - שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת Olive Leaf.
|
סלט ירוק עם עולש, פילה הדרים, ואספרגוס
מתכון להכנת סלט ירוק עם עולש, פילה הדרים, פקאן, אספרגוס וויניגרט (כשר לפסח).
|
מרק חצילים לימוני ובשר חציל צלוי בגריל פחמים
מתכון להכנת מרק חצילים לימוני ובשר חציל צלוי בגריל פחמים, שמן זית ומלח ים (כשר לפסח).
|
דג אמנון בעשבי תיבול
מתכון להכנת אמנון בעשבי תיבול באדיבות שומרי משקל, מתוך ספר דגים לאכול בראש שקט.
|
נתח רוס ביף צלוי בעשבי תיבול
מתכון כשר לפסח להכנת נתח רוס ביף צלוי בעשבי תיבול מאת השף חיים אסולין רשת קפה קפה.
|
אונטריב עם היינקן וירקות חורף
השף רפי כהן ממסעדת רפאל פצח בשיתוף פעולה בלעדי עם בירה היינקן ומשיק מנה מבושלת בבירה: אונטריב עם היינקן וירקות חורף.
|
סלט אבוקדו ותפוחי אדמה
מתכון סלט אבוקדו ותפוחי אדמה: סלט חורפי ומחמם, בשיא עונת האבוקדו,נישנושון או סלט מפנק בפחמימות.
|
עוף שמח בברנדי
מתכון להכנת תבשיל עוף במרינדת יין וברנדי.
|
בצק פיצה
מתכון נפלא להכנת בצק פיצה קל, מהיר ופשוט להכנה. בצק לפיצה שאפשר להכין גם עם הילדים.
|
בצק פוקאצ'ה
מתכון להכנת בצק לפוקצה, קל ומהיר הכנה, בבלנדר או הכנה עם הילדים.
|
ממרח או רוטב פסטו
רוטב או ממרח פסטו. מתכון פשוט וקל להכנה לשידרוג כל חביתה,פשטידה, פסטה או לחם וכדומה.
|
קציצות בשר ברוטב עגבניות
מתכון להכנת קציצות בשר ברוטב עגבניות (כדורי בשר). פשוט להכנה וטעים מאוד כתוספת על פסטה או אורז.
|
פסטה בתוספת ירקות פיקנטיים
מתכון נפלא להכנת פסטה ברוטב ירקות פיקנטי.
|
חצילים ננסיים ממולאים בטונה, עגבניות פיקנטיות ולימון כבוש
חצילים ננסיים ממולאים בטונה, עגבניות פיקנטיות ולימון כבוש באדיבות חברת טונה סטארקיסט.
|
מרק חומוס
מתכון להכנת מרק חומוס, באדיבות השף גיא פרץ ממסעדת גספאצ'ו.
|